Top
E-bike Cyclon onderhoud collection box
  • E-bike Cyclon onderhoud collection box
22,95
per Box - inhoud 4 x 100ml spuitbus

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw RIH Omega, voorkomt storingen , minimaliseert slijtage en vergroot daardoor het fietsgenot. Cyclon heeft de E-Bike lijn ontwikkelt omdat er nog geen complete product lijn op de markt is die speciaal is ontwikkeld voor het onderhouden van elektrische fietsen.

Producten
Er zijn 4 verschillende soorten, die elk geschikt zijn voor een aparte onderhoudscategorie:

E-Bike Cleaner = Reiniging
Een schuimreiniger in spuitbus. Deze reinigt moeiteloos oppervlakten van metaal, glas, chroom, kunststof en gelakte oppervlakte.

E-Bike Lubricator = Smering
Kettingsmeermiddel voor het soepel en licht laten functioneren van kettingen, derailleurs en/of andere draaiende onderdelen. Verlengt de levensduur.

E-Bike Protector = Bescherming
Beschermende wax, welke is ontwikkeld uit speciaal geselcteerde waxen om een stevig en duurzaam beschermende wax pantser op lak, chroom, carbon, aluminium en overige kunststofdelen aan te brengen.

E-Bike Connection Spray = voor elektrische onderdelen
Deze laatsgenoemde spray is een absolute must have, daar deze de speciaal ontwikkelend is om het relais, stekker en alle overige in- en uitwendige stroom gevoelige en vochtgevoelige verbindingen van E-Bikes te beschermen tegen corrosie en roestvorming. Helpt vastroesten van stekker- en andere verbindingen voorkomen.


Makkelijk
De E-Bike Collection bestaat uit praktische spuitbusjes van 100ml. Dat formaat is makkelijk voor onderweg, gebruiksvriendelijk bij het onderhouden van uw RIH Omega en het neemt weinig ruimte in beslag om de E-Bike onderhoudsproducten op te bergen.

Verpakking
Ter introductie zijn de 4 verschillende artikelen verkrijgbaar in een unieke E-bike Collection Box. De box is een leuk cadeau voor de E-Bike rijder. Deze doosjes zullen in beperkte oplage geproduceerd worden.Verwachte levertijd: 2 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code